Vem är jag?

 Jag är en 28 årig tjej som älskar att ha många bollar i luften samtidigt. Jag är uppväxt i de Småländska skogarna på en gård där jag andades häst från morgon till kväll. När jag var precis 18 år flyttade jag till Värmland för att gå klart sista året på gymnasiet då jag var mobbad, skolan i Ljungby sa nämligen ”vi kan inte lösa problemet, du får flytta härifrån. Sagt och gjort- sista året gick, jag tog studenten och andades numer stadsluft. 10 år senare bor jag ännu kvar, certifierad LBH-Coach och certifierad i idrottsmassör. Är anställd 90% och kör min egna firma Boozt Up vid sidan av. När jag inte jobbar, tränar jag – helst i skogen, umgås med kompisar, djur, motorsport, åker på utflykter och fyller på med livets alla goda ting. Som coach hjälper jag andra som varit mobbade, mycket psykisk ohälsa och riktar mig även åt ledarskap- att bli en bättre ledare och kunna lyfta och stärka sitt team. Med andra ord, där det finns fart och fläkt- där finns jag!

Jag bryr mig om dig

Boozt up skapades för att hjälpa dig till en bättre hälsa, inifrån och ut. Jag jobbar med personer som är eller har varit utsatta för mobbning för att kunna släppa det man varit med om och fokusera på sina drömmar och mål. Massagen inriktar jag mig till idrottare för att kunna pressa sig till sitt yttersta, öka rörlighet och cirkulation för att nå bästa prestation. Vad är ditt mål?

Certifikat

Jag blev certifierad Leadership by Heart-Coach augusti 2020 hos Peter Svenning. Certifieringen som massör med idrottsprofil gjorde jag hos Pro Athlete i Jönköping och blev klar Mars 2021.

Kontakt

054- 20 33 680
[email protected]


Länkar

Facebook